Panta meeera

Jag och Eric kom precis hem från Ica. Vi har pantat Erics halvårsförbrukning av Coca Cola! Två stycken sopsäckar och två plastpåsar lyckades vi fylla.


Nostalgi

Sitter och avnjuter en magnum till efterrätt samtidigt som jag sittar och kollar på bilder från studenten i våras. Det var en av årets bästa dagar, helt klart. Det var varmt och man hade hela sommaren framför sig. Antar att det är därför jag saknar det såpass mycket. Kollar man ut genom fönstret nu så är gräset knappt grönt längre :( Jag är verkligen ingen höst/vintermänniska. Får försöka hålla humöret uppe ändå.

Ska hem till min älskling nu iaf och vara där i helgen :) Inte träffat honom på nästan en vecka och så länge brukar vi inte vara ifrån varandra.

Den bjuder jag på ;) Jag och min plastanka som jag fick runt halsen av
  Eric ist för ett kramdjur :)

Long time no see

Ja, jag lever faktiskt ;) Dessvärre har man ju inte alltid lust till att blogga vilket jag inte alls haft senaste tiden. Har varit ganska nere och inte haft någon lust till någonting, vet inte riktigt vad det beror på.. men det ordnar väl upp sig hoppas jag.

Har varit fint väder idag, ovanligt eller hur? Har iaf passat på att förbättra brännan lite så man inte ser helt likblek ut till vintern. Det är inget jag brytt mig om innan, har alltid tyckt det varit snyggt att vara blek men i år har jag dock upptäckt att jag passar bättre i lite färg, gör väl kanske iofs de flesta, men men...

Just nu sitter jag iaf och väntar på att American pie the wedding ska börja. Ni missar väl inte den klockan 21 på 6an? :)

RSS 2.0